Forge Creative design, items die generaties lang mee kunnen gaan.

Misschien heb je ze al voorbij zien komen op de IG-tv filmpjes of op een kerstfoto. Ik vind ze zo mooi, dat ik me op dat moment niet kon inhouden om ze al een klein beetje met jullie te delen. Nu hoor ik je denken: “Waar heeft Sanne het over?”. Ik heb het over de houten boompjes van het merk Forge Creative. Die mooie leuke boompjes in diverse tinten, vormen en bewerkingen. Ik ben er echt verliefd op!

Trees

Deze abstracte boomornamenten worden Trees genoemd en deze collectie bestaat uit ongeveer 40 diverse uitvoeringen. Hoe leuk is het om zo je eigen bos samen te stellen?! Ik heb zelf gekozen voor een combinatie tussen de houten tinten, vormen en lengtes. Waardoor het bos een speels effect krijgt in de openkast. Want ja ze komen in de kast te staan in de living. Hier komen ze mooi tot hun recht!

De Trees zijn echte verzamel items, die je je zelf bijvoorbeeld cadeau kunt geven wanneer je één van je doelen hebt bereikt. Hoe groter je bos word, hoe meer je trots terug kunt kijken op de dingen die je hebt bereikt.

Ze zijn tussen de 10 en 14cm lang en worden allemaal, stuk voor stuk met de handgemaakt. Dit word gedaan op een draaibank, waardoor elk item uniek is. Of te wel, echte vakmanschap!

Het bedrijf Forge Creative

Forge Creative is opgericht door de designers en makers Josh Kennard & Oliver Milne in het jaar 2013. Met de ambitie om hun creatieve vaardigheden op een betekenisvolle manier met de wereld te delen. Ze hebben een klein team om hun heen die persoonlijk werken aan elk project om er zo zeker van te zijn dat ze de hoogste kwaliteiten leveren.

Josh & Oliver staan voor:

Het combineren van traditioneel vakmanschap en eigentijds ontwerp om prachtige unieke items te maken waarvan generaties lang kan worden genoten.

Zo hebben Josh & Oliver een assortiment op gebouwd die bestaat onder ander uit: meubels, decoraties/ objecten en kunst. De basis materialen waarmee ze werken is hout die ze af en toe in hun ontwerpen combineren met metaal, beton en glas. Hierdoor krijgen de items een stoere look. Ik vind zelf de producten van alleen hout het mooiste. Maar dat is ieder voor zich natuurlijk. Op deze manier trekt het bedrijf een groter plubliek en kunnen de items toegepast worden in diverse interieurstijlen.

Welk item vind jij het mooiste van Forge Creative?

jaloezieën
Liefs Sanne

Deze blog is geschreven in samenwerking met Forge Creative. De blogposts die ik schrijf in samenwerking bevatten een eerlijke review en werk ik alleen samen met bedrijven en merken die echt bij mijzelf en mijn blog passen.

Author: draadenspijker

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.