2020 hoi hoi, wat fijn dat je er bent. Maar wat zal je mij gaan brengen.

2020 is al een aantal dagen van start gegaan. Maar zal ik nog nog wat vertellen over 2019. Het is altijd goed om even in het verleden te kijken, om waar te nemen waar ik nog van kan leren. Ik ben van mening dat je hier op aarde bent om heel je leven dingen te leren en dat het leven één grote leerschool is, voor je zelf maar ook om andere mensen andere inzichten te geven / te helpen.

Maar wat heb ik geleerd afgelopen jaar? Ik heb een start gemaakt om dingen iets makkelijker los te laten. Denk daarbij aan de badkamer, (ik durf het bijna niet te zeggen) die is dus nog steeds niet klaar. Waarschijnlijk binnen volgende week of die week daarop. Ik heb een start gemaakt om van mezelf te gaan houden. Daar ben ik al een aantal jaren mee bezig, maar ik begin mezelf met kleine stapjes ook wel mooi te vinden zelfs met al die extra kilo’s. Ik heb een ook een start gemaakt om dingen juist te doen, dan alleen maar in mijn hoofd bezig te zijn. Zo ontstaat er namelijk ook niks. En ik heb mij afgelopen jaar gericht op mijn spirutialiteit, waar ik mezelf ook in heb ontwikkeld. Meer dankbaar te zijn, van grote tot kleine gebeurtenissen. Het zijn allemaal punten die ik ook dit jaar meeneem om mij er verder in te gaan ontwikkelen.

Maar te lang in het verleden kijken is ook niet goed, we leven natuurlijk in het hier en nu. En als dagdromer is dat soms nog wel eens moeilijk. Ik ben altijd al tien stappen verder, dan dat ik in wekelijkheid bent. En die tussen stappen vind ik zelf nog best wel lastig.

Doelen voor 2020

bank

Mijn zakelijke doel voor 2020 is om echt van Draad & Spijker te kunnen leven, op financieel gebied. Ik heb veel kwaliteiten en het is tijd dat ik daar ook voor betaald wordt. Sinterklaas is voorbij en tijd en energie weggeven, daar groeit mijn bedrijf ook niet van. Ookal verdiende ik al geld met Draad & Spijker, maar soms kon ik nog wel eens door mijn vingers kijken, voor net beginnende of kleine bedrijven. Dus Sanne dit jaar begin ik met Draad & Spijker nog zakelijker.

En een nieuwtje: Vanaf dit jaar bied ik mij ook aan als interieurstylist.

Op persoonlijk vlak valt er altijd nog veel te leren, maar in 2020 richt ik mij op communicatie, mezelf zijn, meer van mij zelf laten zien & te luisteren wat mensen echt te zeggen hebben. Gecombineerd met de punten waar ik in 2019 al mee aan de slag ben gegaan.

Persoonlijke orakellegging

Zo kwam er uit mijn orakellegging dat ik dit jaar mijn riemen los mag gooien. Het leven werkt namelijk niet tegen je, maar voor je! Ze vertelden mij om lief tegen mijzelf te zijn. Wanneer ik moed & kwestbaarheid vind dan kan ik mij zelf zijn in alle facetten. Zo moet ik mijn angsten aan gaan inplaats van ze te ontlopen. Niet in de schaduw staan, maar juist in het zonlicht. Ik mag gezien worden met al mijn kwaliteiten!

Niet alles voor lief nemen, maar juist je best doen voor bijvoorbeeld mijn relaties. Luisteren wat er om mij heen gezegd wordt, hier kan ik ook weer van leren! Me zelf openstellen voor alle mogelijke scenarios. De touwtjes iets meer laten vieren. Vergeet niet om alle zintuigen te ervaren, dit zal mij weer nieuwe inzichten en geluks momentjes geven. Ruimte maken voor mijn passie, waardoor het innerlijke vuur weer gaat branden!

Niet te veel oordelen over andere mensen, het zegt meer over mijzelf dan over een ander. Dit kan mij ook weer nieuwe inzichten geven. Toelaten, niet alleen de mooie emoties, maar ook de zware negatieve, deze kunnen mij ook weer op dingen wijzen. En door ze weg te stoppen los je ook niks op. Sluit ook vrede met het ongemak, ik hoef het niet goed te keuren maar enkel toelaten. Het mag er zijn!

Ik ben dankbaar dat ik deze inzichten heb mogen zien en dat ik er op gewezen ben. De punten waar ik op ga letten en mee aan de slag ga dit jaar.

Heb jij ook doelen of persoonlijke punten waar je dit jaar aan wilt werken?

jaloezieën
Liefs Sanne

Author: draadenspijker

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.