Tafellamp, Scandinavisch tijdloos met een speelse twist.

tafellamp
tafellamp

Donkere dagen, ’s ochtends is het om half 8 en ’s avonds om half 5 is het al of nog pikke donker. Ik hou meer van licht dan donker. Dat is niet alleen terug te zien in het interieur, maar ook qau zichtbeeld. Één voordeel is wel is dat ik het binnen gezellig kan maken met kaarsjes, maar ook met sfeervolle verlichting. Waarbij ik dan heel veel warmte ontvang en het gevoel van liefde krijg.

We hebben in de living alleen maar grotere lichtbronnen, deze vind ik zelf iets te aanwezig wanneer je lekker op de bank zit te relaxen. Een plek die wat meer verlicht mag worden is dan ook de String kast. Maar de verlichting mag dan ook weer niet te groot zijn, anders is hij niet overal inzetbaar. Dus kwam ik uit bij een tafellamp.

Lightyears Night Owl tafellamp

Ik kan begrijpen dat mensen het soms lastig vinden om verlichting te kiezen, er is namelijk ook zoveel keuze! Je kunt net al ik als eerst kijken welk soort verlichting mis ik? Dat is weer een stap dichter bij de juiste lamp. Daarna kijk ik om mij heen welke tinten, materialen & afmetingen goed zullen aansluiten op de gewenste plek. Wanneer je dit lastig vind, maak dan bijvoorbeeld een moodboard van je ruimte. En zo kwam ik bij een witte houten tafellamp. Voor mijzelf op dit moment het liefst een lamp waarbij je zelf de lichthoek kunt bepalen.

En na een halfuurtje op het web te hebben gespeurd kwam ik uit op de Lightyears Night Owl. Een erg mooie tafellamp, waarbij het ontwerp gezellig, Scandinavische licht creëert. De lamp is er in vier kleuren die geïnspireerd zijn op de natuur. Zo heb je Midnight blue: Donkerblauw als de nacht, Smokey white: Vaalwit als het maanlicht, Midnight blue met essenhout en Smokey white gecombineerd met essenhout. En ik heb gekozen voor de (misschien raad je het al wel) inderdaad de Smokey white gecombineerd met essenhout. Wat ik ook erg leuk vind is dat je de “kap” anders kunt plaatsen op diverse standen. Zo kan je steeds ander licht creëren.

tafellamp

Deze mooierd is van het merk Lightyears die is opgericht in het jaar 2005 in Denemarken en sinds 2015 maakt het deel uit van Fritz Hansen. Dit tijdloze design is ontworpen door Nicholai Wiig Hansen. En zal prachtig staan op bijvoorbeeld een dressoir, wandplank, bureau of op een nachtkastje.

Fun Design

Onze tafellamp komt van Fundesign. Fun Design is een onderdeel van Wolters Wonen in Nijverdal, Deze woonwinkel bestaat al bijna 75 jaar. In deze woonwinkel vind je een shop-in-shop van de webwinkel Fundesign.nl. Hier vind je de mooiste design artikelen op woongebied.

Het motto van Fun Design is: ‘Geeft kleur aan uw interieur.’

De artikelen kun je in de fysieke winkel ophalen in Nijverdal, maar je kunt ze ook aan huis laten leveren. Fun Design is een winkel voor een ieder wat wils en met een ruim assortiment aan mooie producten.

jaloezieën
Liefs Sanne

Deze blog is geschreven in samenwerking met Fun Design. De blogposts die ik schrijf in samenwerking bevatten een eerlijke review en werk ik alleen samen met bedrijven en merken die echt bij mijzelf en mijn blog passen.

Author: draadenspijker

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.