Kleurexplosie in de tuin, de zomertrend van 2019.

kleurexplosie

Het gevoel wanneer ik Amsterdam in rij, is het gevoel van thuis komen. Het weer was een mooie zonnige dag die mooi aansluit aan de opdracht voor Intratuin waar we de aan de slag gingen met de zomertrend van 2019: Kleurexplosie in de tuin.

Kleurexplosie

Het meest geliefde seizoen is weer in aantocht. Het gevoel van warmte van de warme zonnestralen, liefde, festivals, vakanties en ongegeneerd mensen kijken op het terras met een lekker fris drankje er bij. Niet alleen wij als mensen willen dan graag het huis uit om de wereld te gaan beleven in al zijn zoete geuren en mooie kleuren in de natuur. Ook de zomerbloeiers komen heel graag een kijkje nemen in het “openveld”. Dan is het weer tijd om onze tuintjes, balkons of terrassen op te vrolijken met deze mooie kleurexplosies.

kleurexplosie
Onze tuin begint al langzaam te bloeien. En de twee hangende potten krijgen nog mooie kleurrijke zomerbloeiers.

Kleur is het codewoord van deze zomer. De jaren hiervoor hadden we de trends urban jungle en de sierlijke plukboekketen, maar 2019 wordt getkend met tientalle kleurrijke zomerbloeiers. In deze kleurexplosie staan de vrolijke, bonte, zachte en felle kleuren centraal. Combineer de kleuren vooral met elkaar, het zal je een glimlach op het gezicht geven!

Je kunt je tuin, balkon of teras al makkelijk dit gevoel geven. Dit kun je doen doormiddel van een paar potten in een groepje bij elkaar neer te zetten, met daarin diverse kleurige zomerbloeiers. Dit kun je op de grond plaatsen, maar ook op je tuintafel. Het is ook leuk om je muur of je schutting op te leuken met de fleurige kleurexplosies. Op deze manier creëer je een mooie bloemenzee. Heb je nu niet van die groene vingers? Vanaf 22 april t/m 12 mei ( dus je hebt nog heel even de tijd) helpt de Intratuin je gratis mee met het oppotten van je zomerbloeiers.

Fotoshoot

Op 29 april ging ik dus naar Amsterdam, waar Intratuin en Jim Bakkum de bloemetjes buiten hadden gezet. Op deze dag kregen zestien bloggers/ influencers een fotoshoot gefotografeerd door Jim om zo de trend bekend te maken aan jullie en aan andere de rest van Nederland. Make-uploos kwam ik binnen in een erg mooi pand, een droomplekje waar ik ook wel zou willen wonen! Als eerst ging ik de visagie in. Altijd leuk wanneer mensen je mooi maken, dan voel je je toch een beetje “filmster”. Na dat alles er op zat mocht ik kennis maken met Jim. Ik was zelf vroeger tot over mijn oren verliefd op Jamai, maar ik moet je eerlijk zeggen, phoe daar stond opeens een knappe jonge man voor je! En ja dan moet je nog beginnen met poseren tussen alle mooie kleurrijke en geurende bloeiers. Het was even een opgave, ik had nog nooit zo als model gestaan. Maar met wat grapjes hier en daar, begon ik me iets rustiger en op mijn gemak te voelen.

kleurexplosie
Het eindresultaat, gemaakt door Jim Bakkum.

Heb jij je tuin al zomer klaar gemaakt?

jaloezieën
Liefs Sanne

Author: draadenspijker

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.