ShowUp 2017-2018

En daar ging de wekker, tring, tring en ik lag nog zo lekker te slapen! Ik moet je eerlijk bekennen ik ben totaal geen ochtend mens, dus snooze ik de wekker het liefst nog een uur verder voor mij uit. Maar we hadden wat leuks te doen zondag. We gIngen naar ShowUp! Dit evenement is voor webshops/ winkels en blogger/ vloggers, waar merken hun (nieuwe) collecties laten zien in een grote ruimte . Dit jaar was deze ruimte nog een keer zo groot geworden, met nog meer moois te bewonderen (deze ruimte is totaal tweeëntwintigduizend m2). De reis er naar toe verliep voorspoedig, alleen nog een beetje slaperig. Maar toen we aan kwamen bij het eindpunt stond ik aan. We kwamen gelijk collega bloggers tegen, erg leuk om de persoon achter de blog eens te ontmoeten of om elkaar weer eens te spreken!

Daar gingen we dan de ruimte in. De aankleding over het hele evenement stond in de teken van bloemen, echte, maar ook grootte gevouwen bloemen! Ook worden er over de hele dag sessies gegeven over diverse onderwerpen. Ik wou gisteren heel graag naar drie sessies toe, maar jammer genoeg hebben we er maar één kunnen bewonderen. Dat was een lezing over de trend forecast van 2018, deze werd gegeven door Jan Agelink. Deze voorspelling zal ik dit jaar nog met je delen, maar dan in een andere blogpost.

 

Ook hadden we een afgesproken om met een groepje instagrammers gezellig te lunchen samen met Mirjam van Een goed verhaal, Hedwig van Festivnl, Jorinde van La Meme ChoseWini van VanWini, Amber van Little Small , en Alette van Bij Marie 

Er was zoveel te zien dat ik jammer genoeg niet alles heb kunnen zien en vast heb kunnen leggen. Maar ik zal je in deze blog laten zien wat de “bekende” merken nieuw in de collectie hebben, maar laat ik je kennis maken met “nieuwe” merken, die ik nog niet kende en wat natuurlijk niet kan ontbreken zijn de grote bekende merken waar ik sfeerbeelden van heb gemaakt.

 

De “bekende”, nieuwe collectie.

Hella – Hella heeft haar “familie” uitgebreid met mooie keramieken plantenpotten. Naast bijvoorbeeld Liesje, Feline en Elsje, komen er nu ook Diewertje, Emma en Keesje bij de familie. Echt mooi vormgegeven plantenpotten, die je planten zeker zullen laten stralen.  Vanaf de komende week zullen deze te koop zijn in haar webshop.

Een leuk weetje: Keesje is vernoemd naar Hella’s vader Kees. Dit is de brede platte plantenpot van de drie.

 

StoryTiles – De keramische tegels worden al rond de zestiende eeuw in Delft en omstreken gemaakt en deze traditie zet StoryTiles voort, maar dan net in een jas van nu. De bestaande collectie is al een sprookje, maar er zijn er sinds kort meerdere “verhalen” bij gekomen. Zoals bijvoorbeeld de ‘Winter is comming’, ‘In dromenland’ en ‘Een middagdutje’ (dit zijn mijn favoriete tegels van de nieuwe collectie). Buiten de tegeltjes zijn er ook nieuwe StoryWoods en nieuwe kleuren tegels.

 

 

Jurianne Matter Het liefst zet ik rond de kerstperiode de kast vol met deze papieren huizen en schuren. Een super lieve dorp, genaamd HEIM, is toegevoegd aan de collectie van Jurianne Matter. Dit zijn zowel moderne, oude, landelijke en stedelijke prefab huizen.

 

 

Studio Harm en Elke – Buiten de mooie keramieken vazen, hebben ze nu ook  Show cases in drie verschillende varianten. Leuk om al je pronkstukken op of in te zetten. Buiten de vitrines is de keramiekcollectie ook uitgebreid met de klok/ kommen (Pressed leftovers), de Gradiënt collectie, Plant stamp plate en de Flower pot.

 

 

Studio Hamerhaai – Misschien heb je het niet zo heel lang geleden al voorbij zien komen Studio Hamerhaai heeft nu ook behang in de vorm van de Rijswachters, super leuk voor op een kinderkamer! Ook hebben ze een nieuwe reageerbuisvaasje erbij gemaakt van het “rest afval”, ze hadden al een speelse variant reageerbuisvaasje #1 en nu dan ook een strakke vormgeving reageerbuisvaasje #2. Door het afval niet weg te gooien maar her te gebruiken, is het op deze manier ook nog eens milieubewust.

 

 

 

Nieuwe merken

Kaja Skytte

 

Clayform

 

Mleko Living

 

Roon & Rahn

 

Korridor Design

 

De grote merken

HAY

 

Vitra

 

Cor Unum

 

Ferm Living

 

Kerst

Ook was er een kleine beetje kerst te vinden bij ShowUp. De sfeer was voornamelijk traditioneel in een vormgeving van deze tijd. Super lief!

 

Wat is jouw favoriet?

Liefs Sanne

 

Author: draadenspijker

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.