Stock till you drop!

Het was nog een beetje onzeker of dat we nog naar de Arnhemse Stockdagen zouden gaan. Maar we zijn toch heen gegaan. Na een lange slapeloze nacht met veel hitte en een kamer vol prikbeesten hebben we al onze energie bij elkaar gepakt en zijn we richting Arnhem gereden. Voor design is er natuurlijk altijd wel een plekje vrij in je energie. Het leuke van de stockdagen is dat je veel producten kan bemachtigen met een mooie korting en daar word ik erg blij van! Ik denk dat ik wel kan zeggen; Worden wij erg blij van!

index11

We hadden deze dag maar een dagkaart voor de bus genomen om ons van a naar b te rijden. Dit doordat de locaties best wel uit elkaar lagen en we toch wel veel wouden gaan bezichtigen. We begonnen in Klarendal het modekwartier. Na verschillende winkels al te hebben bekeken kwamen we terecht bij de winkel van Lenneke Wispelwey. Wat een heerlijke winkel, echt een warme deken wat over je heen valt. We hadden gelukkig alle tijd om de winkel rustig te bekijken en van al het moois te kunnen bewonderen. Lenneke vertelde ons, dat die ochtend er al een enorme rij stond voordat de winkel al open ging, dus we hadden het juiste tijdstip uitgekozen.

index9index10

Op naar de volgende bushalte, die naar het IPKW rijd. We (mijn vriend en ik) hadden al gezien dat er daar meerdere leuke ontwerpers bij elkaar uitgestald waren.

index8index4

index3index12index5

En daar stond Roos Sanders. Ik had haar vorig jaar al ontmoet op de DDW, wat een mooie producten maakt ze. Ik ben echt fan. Buiten dat ze mooie illustraties maakt, maakt ze ook mooie producten van keramiek. Zoals bijvoorbeeld de leuke opberg hertjes (doosjes), kandelaar en de muziekdoosjes.

index6index7

Nadat we het IPKW rondgelopen hadden en al het moois hadden bekeken, wou ik stiekem al wel weer naar huis. Het was zo warm die dag, het zweet droop waar die heen wou, gecombineerd met 3 uur slaap van die nacht. Inderdaad geen fijne combinatie. Dus we stapte de bus in richting het station, maar onder weg hoorde we dat we de winkel Arnhem Coming Soon wel gezien moesten hebben. Dan luister ik braaf en stapte we bij de juiste halte uit. En inderdaad het is een hele mooie winkel, met kleding en design. Of te wel een luxe snoepjes winkel. Hier waren de schattige bunnie’s van Jorine Oosterhoff te koop, maar ook ander design door haar gemaakt.

index13index2

Nu hoor ik je denken: Heb je ook nog wat moois gekocht?’, ja zeker heb ik dat. Natuurlijk een kleine bunnie en een mooie lampenkap van Jorine Oosterhoff. En bij Lenneke Wispelwey in haar stijl een wit potje, tegeltje en een soort gesp (die is ook leuk te gebruiken voor aan de muur, of in een mooi glazen bewaar box). Of te wel, we hebben ons goed verwend.

index1

Al met al een super geslaagde, maar ook een drukke dag gehad en veel moois mogen zien!

Liefs Sanne ♡

Author: draadenspijker

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.